Uhapšena zbog ubistva u okolini Svrljiga

Izvor: JUGpress.com, 19.Nov.2016, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena zbog ubistva u okolini Svrljiga

NIŠ-SVRLJIG

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, nakon intenzivnog operativnog rada, rasvetlili su teško ubistvo 59-godišnjeg muškarca iz okoline Svrljiga i uhapsili jednu osobu, saopšteno je danas..

Policija sumnja da je L.S. (1971), 7. novembra ove godine, u popodnevnim satima, rukama i nogama udarala u glavu i telo 59-godišnjeg muškarca iz okoline Svrljiga. Potom mu je vezala ruke, omotala peškir i košulju oko usta i nosa, usled čega je on preminuo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << />
Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo teško ubistvo, L.S. je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedena Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.