Uhapšena još dvojica zbog pljačke benzinske pumpe

Izvor: juGmedia, 20.Mar.2015, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena još dvojica zbog pljačke benzinske pumpe

NIŠ – Zbog sumnje da su izvršili razbojništvo, zajedno sa juče uhapšenim D.A. (24) iz okoline Niša uhapšeni su S. P. (20) i K. O. (20) obojica iz Niša

Sumnja se da su oni 8. marta nakon ponoći, na benzinskoj pumpi u Nišu, uz pretnju pištoljem, od radnika oduzeli novac u iznosu od oko 91 hiljadu dinara i kućište računara i tom prilikom mu zadali nekoliko udaraca po telu.

Takođe, sumnja se da su 13. marta, u večernjim časovima, uz pretnju pištoljem od kineske >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << državljanke oduzeli novac i mobilni telefon.

Osumnjičenima S. P. i K. O. je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti sprovedeni nadležnom tužilaštvu u Nišu.

(Kraj)

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Uhapšeni razbojnici

Izvor: NTV.rs, 20.Mar.2015

Pripаdnici Ministаrstvа unutrаšnjih poslovа u Nišu uhаpsili su S. P. (1994) i K. O. (1994) obojicа iz Nišа, zbog postojаnjа osnovа sumnje dа su, zаjedno sа juče uhаpšenim D. A. (1991) iz okoline Nišа, izvršili krivičnа delа rаzbojništvo.. Sumnjа se dа su 8. mаrtа 2015....

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.