Uhapšen zbog zasada marihuane

Izvor: juGmedia, 03.Okt.2016, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog zasada marihuane

PIROT/BABUŠNICA Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pirotu pronašli su u okolini Babušnice zasad marihuane od 9 stabljika i zaplenili 1.690 grama ove biljke u sirovom stanju, saopštila je danas Policijska uprava Pirot.

U saopštenju se navodi, da je zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojne droge, uhapšen  D. Ž. (1982) iz Babušnice, kojem je po nalogu tužioca određeno zadržavanje do 48 sati.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden višem javnom tužiocu u Pirotu, kaže se u saopštenju.

Z Panić

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HAPŠENJE U BABUŠNICI: Osumnjičen za gajenje marihuane

Izvor: Kurir, 03.Okt.2016

...Zbog osnova sumnje da je izvrššio krivično delo neovlaššćena proizvodnja i stavljanje u promet opojne droge uhapšen je osumnjičeni (34) iz Babuššnice, kojem je po nalogu tužžioca određeno zadržžavanje do 48 sati..Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti priveden viššem javnom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.