Uhapšen zbog provala i krađa

Izvor: juGmedia, 12.Okt.2017, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog provala i krađa

Četrdesetšestogodišnji muškarac iz okoline Niša, uhapšen je danas zbog sumnje da je poslednjih mesec i po dana, provalio u dva stana i pričinio materijalnu štetu koja se procenjuje na oko 370 hiljada dinara, saopšteno je iz Policijske uprave u Nišu.

On se tereti da je u septembru i oktobru ove godine provalio u dva stana iz kojih je ukrao dva laptop računara, novac i nakit.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, osumnjičenom je određeno zadržavanje od 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti sproveden tužiocu.

(kraj)

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UHAPŠEN OBIJAČ U NIŠU Ukrao laptopove, novac i nakit vredan 370.000 dinara

Izvor: Blic, 12.Okt.2017

Niška policija uhapsila je M.A. (46) iz okoline Niša zbog sumnje da je u septembru i oktobru ove godine provalio u dva stana iz kojih je ukrao dva laptop računara, novac i nakit. Materijalna šteta pričinjena vlasnicima procenjuje se na oko 370.000 dinara...- Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.