Uhapšen vlasnik psa koji je napao 9-godišnjaka u Vlasotincu

Izvor: JužneVesti.com, 07.Jun.2023, 13:29

Uhapšen vlasnik psa koji je napao 9-godišnjaka u Vlasotincu

43-godišnjak iz Vlasotinca uhapšen je zbog toga što nije adekvatno obezbedio psa koji je izašao na ulicu i povredio 9-godišnjeg dečaka, saopštavaju iz policije.

Dečak je zbog ozbiljnosti povreda prevezen u UKC Niš, a osumnjičeni B. M. se tereti za krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

Osumnjičeni je izneo svoju odbranu pred javnim tužiocem. Nakon saslušanja, predloženo je određivanje mere zabrana prilaženja, sastajanja i komuniciranja sa određenim licima - navode iz Tužilaštva.

Dodaju i da će u najkraćem roku ispitati svedoke, obaviti veštačenja i doneti odluku po podnetoj krivičnoj prijavi.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dečaka izujedao pas u Vlasotincu i otkinuo mu deo uveta, saslušan vlasnik životinje

Izvor: Radio 021, 07.Jun.2023

Policija je saopštila da je u Vlasotincu uhapšen B. M. (43) iz ovog mesta jer se sumnjiči da nije adekvatno obezbedio svog psa koji je izašao na ulicu i napao devetogodišnjeg dečaka.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.