Uhapšen srednjoškolac iz Pirota koji je profesoru pretio da će doneti bombu u školu

Izvor: JužneVesti.com, 09.Maj.2023, 18:42

Uhapšen srednjoškolac iz Pirota koji je profesoru pretio da će doneti bombu u školu

Pirotska policija uhapsila je 19-godišnjeg M. A. zbog sumnje da je profesoru jedne srednje škole u Babušnici pretio da će doneti bombu u školu i "sve rešiti“, nakon što ga je profesor upozorio da povede računa o izostancima.

Mladić je uhapšen zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

Kako saopštavaju, policija tokom pretresa njegovog stana nije pronašla eksplozivne naprave, ni oružje.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on je, uz krivičnu prijavu, priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Pirotu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Drama u još jednoj školi: Učenik hteo "sve da reši" bombom

Izvor: B92, 09.Maj.2023

Policija u Pirotu uhapsila je M. A. (19) iz Pirota zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanja sigurnosti...M. A. se sumnjiči da je pretio profesoru jedne srednje škole u Babušnici da će doneti bombu u školu i "sve rešiti", nakon što ga je profesor upozorio da povede...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.