Uhapšen Piroćanac, iz prodavnice ukrao veš-mašinu i šporet

Izvor: JužneVesti.com, 25.Maj.2023, 13:20

Uhapšen Piroćanac, iz prodavnice ukrao veš-mašinu i šporet

Pirotska policija uhapsila je 39-godišnjeg muškarca iz tog grada zbog sumnje da je u sredu, 24. maja, obio katanac na jednom lokalu, ušao unutra i izneo veš-mašinu i šporet koje je policija pronašla u njegovoj kući i vratiće ih vlasniku.

Uhapšeni Ž. B. je osumnjičen i da je krajem aprila provalio u ostavu za alat u jednoj srednjoj školi u Pirotu i ukrao dva trimera i aparat za zavarivanje.

Njemu se na teret stavlja krivično delo teška krađa, određeno mu je zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom tužilaštvu u Pirotu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšena Lazarevčanka u Aranđelovcu: U automobilu joj nađeni kokain i marihuana

Izvor: 24sedam.rs, 25.Maj.2023

Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Osnovnom javnom tužilaštvu u Aranđelovcu

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.