Uhapšen Leskovčanin kod koga su pronađeni oružje i municija

Izvor: JužneVesti.com, 30.Apr.2023, 14:13

Uhapšen Leskovčanin kod koga su pronađeni oružje i municija

U stanu i vikendici 60-godišnjeg Leskovčanina policija je pronašla pištolje, vojnu pušku i municiju različitog kalibra i uhapsila ga.

Kako su rekli iz leskovačke policije, prilikom pretresa kod osumnjičenog pronađena su dva pištolja, vojna puška, 148 komada puščane, kao i 194 komada pištoljske municije. On se tereti da je nedozvoljeno proizvodio, držao i prodavao oružje i eksplozivni materijal.

Prilikom pretresa vikendice u okolini grada kao i stana i >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << drugih prostorija koje koristi osumnjičeni u gradu , pronašli smo i oduzeli određenu količinu oružja i municije različitog kalibra - saopštili su iz policije.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on je uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužilaštvu u Leskovcu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.