Uhapšen Bujanovčanin zbog krijumčarenja migranata

Izvor: JužneVesti.com, 09.Jan.2024, 16:06

Uhapšen Bujanovčanin zbog krijumčarenja migranata

Surdulička policija uhapsila je 41-godišnjeg muškarca iz Bujanovca koji je osumnjičen da je krijumčario ljude, a automobilom kojim ih je prevozio upravljao je falsifikovanom dozvolom.

Bujanovčanin S. F. je osumnjičen da je izvršio krivična dela nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi i falsifikovanje isprave.

Patrola granične policije je na području Surdulice, u automobilu marke "reno" kojim je upravljao osumnjičeni, pronašla 5 iregularnih >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << migranata. Takođe, sumnja se da je S. F. imao falsifikovanu vozačku dozvolu - saopštili su iz policije.

Po nalogu dežurnog javnog tužioca Višeg javnog tužilaštva u Vranju, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.