Uhapšen Beograđanin zbog sumnje da je uzgajao marihanu u Gadžinom Hanu

Izvor: JužneVesti.com, 01.Okt.2019, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen Beograđanin zbog sumnje da je uzgajao marihanu u Gadžinom Hanu

Zbog toga što je pronađeno 10 kg marihuane u stanu u okolini Gadžinog Hana, kako kažu u Policijskoj upravi Niš, sa lisicama na rukama završio je 32-godišnjak iz Beograda.

Uhapšenom Ž. P. se, navode u policiji, stavlja na teret krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je prilikom pretresa kuće u kojoj je osumnjičeni boravio, u okolini Gadžinog Hana, pronašla oko 6 kg sirove marihuane, dok je u dvorištu pronađeno >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << 4 kg sirovog kanabisa - navode u policiji.

Osumnjičenom je, po nalogu tužioca, određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NS: Policija zaplenila više od 26 kilograma droge

Izvor: Večernje novosti, 01.Okt.2019

Policija u Novom Sadu zaplenila je više od 12 kilograma marihuane i oko 14 kilograma sirovog kanabisa i uhapsila Đ. J. (30) i J. J. (53), zbog sumnje da su proizvodili i prodavali drogu POLICIJA u Novom Sadu zaplenila je više od 12 kilograma marihuane i oko 14 kilograma sirovog...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.