Uhapšen 50-godišnji Nišlija osumnjičen za pokušaj ubistva tri osobe u Popovcu

Izvor: JužneVesti.com, 24.Jan.2021, 22:56

Uhapšen 50-godišnji Nišlija osumnjičen za pokušaj ubistva tri osobe u Popovcu

Poznat je epilog ranjavanja troje ljudi u selu Popovac, a kako navode u policiji uhapšen je 50-godišnji Nišlija zbog sumnje da ih je nožem teško povredio. Zadržan je u policiji i biće priveden tužiocu uz krivičnu prijavu.

Uhapšen je S. D. koji je osumnjičen za ubistvo u pokušaju. Nožem je naneo teške telesne povrede opasne po život 34-godišnjoj ženi, kao i dvojici muškaraca od 38 i 45 godina.

Kako su ranije naveli iz Kliničkog centra, svo troje su u Urgentni centar primljeni sa ubodnim ranama i više povreda, a neposredno nisu bili životno ugroženi i lekari prate njihovo zdravstveno stanje.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.