Udruženje Veles traži volontere

Izvor: juGmedia, 27.Sep.2016, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udruženje Veles traži volontere

VLADIČIN HAN – U Udruženju Veles u Vladičinom Hanu  u toku je konkurs za prijavljivanje volontera za učešće u projektu „Pčelica pametnica“.

Kako je ove godine tema na kojoj će raditi nauka, za realizaciju projekta „Velse“ traži četiri volontera sa visokom stručnom spremom  ili studente tehničkih, mašinskih ili prirodnih nauka, arhitektue, gradjevine i slično.

Njihov zadatak će biti da mališanima predškolskog uzrasta, kroz igru,  promovišu >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << i približe nauku kojom se bave a ujedno i da steknu iskustvo u radu sa decom.

Rok za prijavljivanje zainteresovanih je do 3. oktobra ove godine. Oni koji budu ušli u uži izbor za učešće u „Pčelici pametnici“, nakon intervjua zakazanog za 5. oktobar, konačne rezultate će imati dva dana kasnije na fb „Velesa“.

Lj. Pavlović

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.