Udruženi pokret slobodnih stanara traži hitnu sednicu Skupštine grada

Izvor: JUGpress.com, 29.Jun.2017, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udruženi pokret slobodnih stanara traži hitnu sednicu Skupštine grada

NIŠ

Udruženi pokret slobodnih stanara, zatražio je hitnu sednicu Skupštine grada Niša, na kojoj bi se raspravljalo o oporavku budžeta, “trenutnim smanjenjem nepotrebnih i predimenzionisanih troškova, dovođenjem broja zaposlenih na optimalni broj i smanjenje subvencija u cilju povećanja investicija”

Kako kažu ova sednica Skupštine grada bavila bi se i smenama pojedinih funkcionera I direktora javnih preduzeća zbog njihovog “bahatog ponašanja, “nanošenje >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << finansijske štete” građanima Niša i drugim „gorućim“ problemima.

U Udruženju  smatraju da je neophodno sednicu održati u što kraćem vremenskom roku, kao i to da ona mora biti otvorena za zainteresovane građane Niša, koji će morati da saniraju loše ekonomsko stanje, iako nisu odgovorni za nesolidnost gradskih finansija.

Iz Udruženog pokreta slobodnih stanara saopštavaju da su već ukazivali na probleme zbog kojih traže hitnu sednicu Skupštine grada Niša. Dodaju da su njihove primedbe potkrepljene izveštajem „Lokalne javne finansije: Problemi, rizici i preporuke“, koji je izradio Fiskalni savet Srbije..

UPSS je zahtev za održavanje hitne sednice prosledio Gradskom veću i Skupštini grada Niš

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.