Udes na putu Niš - Svrljig, saobraćaj normalizovan

Izvor: JužneVesti.com, 29.Maj.2023, 12:04

Udes na putu Niš - Svrljig, saobraćaj normalizovan

Na državnom putu Niš - Svrljig jutros oko 9:35 dogodila se saobraćajna nezgoda zbog čega je saobraćaj bio u prekidu. Dve osobe iz udesa su primljene u Klinički centar i u toku je dijagnostika.

Iz policije kažu da se nezgoda se dogodila kod mesta Razbiglava, a dve osobe su prebačene u niški Klinički centar.

Primljeni su muškarac P. V. (54) i žena (55) i u toku je dijagnostika. Trenutno su stabilni, svesni i komunikativni - kažu iz Kliničkog.

Nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << završenog uviđaja policija je saopštila da su u udesu učestvovala dva vozila.

U nezgodi su učestvovali teretno vozilo marke Master čačanskih registarskih oznaka i putničko vozilo marke Ševrolet niških registarskih oznaka. Vozači oba vozila su zadobili telesne povrede, drugih putnika nije bilo - kažu iz policije.

Nakon prekida, iz Javnog preduzeća "Putevi Srbije" saopštili su da je saobraćaj normalizovan.

Malča - Svrljig, normalizovan saobraćaj nakon obustave zbog saobraćajne nezgode.

#jpps #putevisrbije #stanjenaputevima #vozibezbedno pic.twitter.com/FseL0Gqx4Y

*Tekst je dopunjen novim informacijama iz policije.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.