Izvor: JUGpress.com, 09.Mar.2021, 20:21

Udario mladića drškom od pištolja

LEBANE

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Lebanu, brzom i efikasnom akcijom, uhapsili su D. I. (1995) iz tog mesta, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i laka telesna povreda.

On se sumnjiči da je u, toku noći 8. marta ove godine, na benzinskoj pumpi u okolini grada, tokom tuče, drškom pištolja udario u glavu dvadesetjednogodišnjeg mladića i lakše >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << ga povredio.

Policija ga je ubrzo pronašla i uhapsila.

Osumnjičenom je, po ovlašćenju višeg javnog tužioca, određeno zadržavanje do 48 sati i on je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužilaštvu u Leskovcu.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Osumnjičen da je krao po pumpama u Sremu pa uhapšen

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Mar.2021, 12:48

Intenzivnim operativnim radom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Staroj Pazovi i Beogradu rasvetlili su dve teške krađe i uhapsili M. B. (23) iz Novog Beograda, osumnjičenog da je izvršio ova krivična dela...Sumnja se da je on, zajedno sa jednim dvadesetčetvorogodišnjim mladićem,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.