Izvor: JUGpress.com, 11.Apr.2021, 21:06

Udarila muškarca i ženu u Vizantijskom bulevaru

NIŠ

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv pedesettrogodišnje žene iz tog grada , zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Sumnja se da je ona, danas oko 14.30 časova, u Vizantijskom bulevaru, upravljajući vozilom marke „golf“, oborila sedamdesetpetogodišnju ženu i sedamdesetdevetogodišnjeg muškarca iz Niša, koji su zadobili teške telesne povrede.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Dete stradalo u saobraćajnoj nesreći u Požarevcu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Apr.2021

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu uhapsili su večeras S.M. (1997), sa prebivalištem u Austriji, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, saopšteno je iz MUP-a...Kako se sumnja, on je večeras oko 18 časova...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.