Izvor: JUGpress.com, 27.Sep.2019, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Učenici škole iz Tegošnice posetili Vlasotince

VLASOTINCE

     Povodom obeležavanja Evropskog dana jezika, učenici OŠ „Vuk Karadžić“ iz Tegošnice, posetili su biblioteku „Desanka Maksimović“ u Vlasotincu.

U pratnji nastavnice srpskog jezika i književnosti Marije Tasić i nastavnika istorije Aleksandra Jovanovića, đaci su imali priliku da se upoznaju sa bogatom literaturom koja se čuva u prostorijama biblioteke. Na veliko zadovoljstvo prisutnih, bilo je vidno da interesovanje učenika za lepu pisanu >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << reč i dalje postoji.

     – Drago mi je što su učenici imali priliku da se upoznaju sa svim onim što čini našu biblioteku i što smo Evropski dan jezika obeležili baš na ovaj način. Veliku zahvalost dugujemo direktoru škole Radovanu Petroviću, koji nam je pomogao da ovu lepu zamisao realizujemo – rekla nam je nastavnica Marija Tasić.

        Posetu Vlasotincu učenici su iskoristili da posete i Zavičajni muzej u Vlasotincu. Nakon iscrpne priče kustosa muzeja, koju je upotpunila priča nastavnika Aleksandra Jovanovića  dobrog  poznavaoca srpske istorije i tradicije, učenici nisu mogli da sakriju oduševljenje.

     – Trudićemo se i dalje da znanje naših učenika obogaćujemo na ovaj način, jer deca najlakše uče kroz druženje, igru i avanture – rekli su nam Marija Tasić i Aleksandar Jovanović nastavnici iz OŠ ,,Vuk Karadžić” iz Tegošnice.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.