Ubijeni policajac je bio heroj

Izvor: juGmedia, 14.Dec.2012, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijeni policajac je bio heroj

VLASOTINCE – Direktor policije Milorad Veljović ocenio je danas u Vlasotincu da je ubijeni policajac Miroslav Stamenković (25), bio pravi junak, o čemu svedoče i brojni očevici tragedije kakva se ne pamti u Vlasotincu. Svedoci ove tragedije u kojoj su stradala i dva bandita, pričaju za juGmediu kako je Miroslav sa kolegom stigao po pozivu koji je došao iz zlatare Unca u Vlasotincu.

Nekoliko miuta su stajali u zasedi i spremali se da uđu u zlataru. Međutim trojica plačkaša >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << su verovatno primetili policiju i napustili zlataru, odakle su se dali u beg.

Stamenković je krenuo za njima  i jurio ih je kroz Nemanjinu i Prvomajsku ulicu i sustigao ih je tek u ulici Ive lole Ribara. Očevidci kažu da ih je sve vreme upozoravao i govorio da stanu jer će pucati.

Stali su, ali se nisu predali već ispalili više hitaca u policajca Stamenkovića, koji je onako ranjen uspeo da puca na njih i jednog ubije a dvojicu teško rani. Nakon toga hrabri policajac srušio i više mu nije bilo spasa.

Uskoro više detalja …..

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.