UPOZORENJE: Policija gađa u Vrtogošu

Izvor: juGmedia, 31.Okt.2014, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UPOZORENJE: Policija gađa u Vrtogošu

 VRANJE – Policijski službenici iz Vranja izvršiće  sledeće nedelje bojevo gađanje na strelištu Vojske Srbije u selu Gornji Vrtogoš. U saopštenju se navodi da će se gađanje vršiti 03., 04., 05., 06., 07., 10. i 11. novembra ove godine u vremenskom period od 7:30 do 16:0 sati.

Navedenih dana na prostoru poligona zabranjuje se kretanje, zadržavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << i boravak lјudi, životinja, motornih vozila i stočnih zaprega.Strelišni prostor u kojem će se izvoditi gađanje biće obeležen crvenim barjacima, tablicama sa natpisom : „Ne idi dalje – gađa se “ i biće obezbeđen stražarima.

 (Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Policija upozorava na bojevo gađanje

Izvor: OkRadio.rs, 31.Okt.2014

Na strelištu Vojske Srbije u selu Gornji Vrtogoš na području grada Vranja, pripadnici PU Vranje izvršiće bojevo gađanje trećeg. sedmog, 10. i 11. novembra, saopštila je vranjska policija. Bojevo gađanje obaviće se  od 7:30  do 16 časova.   Navedenih dana na prostoru poligona zabranjuje...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.