Izvor: JUGpress.com, 02.Mar.2019, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UNS: Pronaći ko lepi uvredljive plakate „Danasu“ i NUNS-u

BEOGRAD

Udruženje novinara Srbije (UNS) traži od policije da pronađe mladiće koji su danas popodne i večeras izlepili plakate na ulazu Doma novinara na kojima piše „Danas FakeNews“, kao i na ulazu redakcije lista „Danas“ gde je osim ovih, plakatirana i poruka „NUNS #FakeNews“. UNS je večeras prijavio događaj policiji.

Na ulazu u Dom novinara u Resavskoj 28 u 15.35 časova dva mladića sa kapaljučama lepili su plakate, kada je naišao jedan od stanara zgrade. >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Oni su se tada sa dosta neizlepljenih plakata brzo udaljili, ali su se vratili večeras i ponovo ih lepili.

UNS podseća da je pre godinu dana ulaz Doma novinara tri puta bio izlepljen plakatima na kojim je pisalo „Nesrećno udruženje neprijatelja Srbije“ i „’slobodni’, ‘nezavisni’ i ’nepristrasni’ novinari agencije NUNS“. Policija je tada po prijavi UNS-a, sva tri puta izvršila uviđaj, ali odgovorni do danas nisu pronađeni.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

UNS: Pronaći ko lepi uvredljive plakate "Danasu" i NUNS-u

Izvor: RTS, 03.Mar.2019, 00:58

. Udruženje novinara Srbije (UNS) traži od policije da pronađe mladiće koji su danas popodne i večeras izlepili plakate na ulazu Doma novinara na kojima piše "Danas Fakenews", kao i na ulazu redakcije lista "Danas" gde je osim ovih, plakatirana i poruka #NUNS #FakeNews". UNS je prijavio događaj...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.