U teškoj saobraćajnoj nesreći u Bujanovcu stradao muškarac

Izvor: JužneVesti.com, 26.Jan.2021, 22:53

U teškoj saobraćajnoj nesreći u Bujanovcu stradao muškarac

U teškoj saobraćajnoj nesreći u Bujanovcu smrtno je stradao muškarac iz sela Nesalce, star 67 godina, pišu Bujanovačke. Udes se dogodio u samom centru, dok je nastradali bio pored svog vozila.

Udes se dogodio na uglu glavne i Ulice Kralja Milutina, nešto posle 13 časova. Prema informacijama Bujanovačkih, na nastradalog, koji se nalazio na kolovozu pored svog automobila, naleteo je drugi automobil.

Povrede su bile izuzetno teške. Radilo se o prelomu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << obe potkolenice, stradali su krvni sudovi, nervi i povređeni je, nažalost, iskrvario – rekao je dežurni lekar.

Bujanovačkim je u Hitnoj službi potvrđeno da je Nesalčanin preminuo na putu za Klinički centar u Nišu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.