Izvor: JUGpress.com, 03.Maj.2023, 09:01

U stanovima Nišlija najčešći kvarovi su na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži

NIŠ

U Javno komunalnom preduzeću „Niš stan“ sa lepim vremenom očekuju veći broj zahteva stambenih zajednica za saniranje krovova i fasada. Trenutno se svakoga dana obavi između 40 i 60 intervencija.

 „Najveći broj  naloga za intervencije odnosi se na vodovod i kanalizaciju, a u pitanju su havarije. Ostale intervencije se odnose na liftove i elektrika a stižu zahtevi i za građevinske radove. Ekspanzija građevinskih radova je u letnjim mesecima jer vremenski >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << uslovi nam dozvoljavaju da radimo na uklanjanju ovih problema. Upravo zbog toga apelujemo na sugrađane koji imaju ovu vrstu problema da to prijavljuju od maja do oktobra, kako bi naše ekipe mogle na vreme da reaguju i saniraju takvu vrsi kvarova“, kaže Dejan Nikolić, direktor Javno komunalnog preduzeća „Niš stan“.

                              Nikolić kaže da majistora nikad nije dovoljno, ali da sa postojećim kadrom uspevaju da završe sve zahteve stanara stambenih jedinica.

                              „Od svih preduzeća koja održavaju stambene zajednice  na spisku našeg preduzeća nalazi se najveći broj njih.Generalno posmatrano ekipe sa kojima raspolažemo nisu dovoljne, ali i sa ovim brojem radnika uspevamo da udovoljima zahtevima svih naših korisnika“, ističe Nikolić.

                             Javno komunalno preduzeće Niš stan održava 1300 stambenih zajednica. Osim hitnih intervencija, radi se i održavanje liftova, hidrofora i instalacija.

                              „Niš stan“ je od prošle godine uveo i jednu novinu kako bi motivisao sugrađane da više vode računa o zgradama u kojima žive. U pitanju je Konkurs „Najlepši ulaz grada Niša“. Prošle gdoine ovu laskavu titulu poneli su stanari stambene zgrade u Ulici Majakovski. Stambene zajednice koje žele da učestvuju na ovom konkursu mogu se prijaviti do 1.septembra, a pobedniku izabranog od strane komisije sleduje i lepa nagrada, izvođenje radova po želji stanara u vrednosti od 50.000 dinara.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.