U šasiji krili 2 kilograma kvalitetnog heroina

Izvor: JužneVesti.com, 13.Okt.2015, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U šasiji krili 2 kilograma kvalitetnog heroina

Dvojica bugarskih državljana uhapšena su na Gradini nakon što je u šasiji njihovog “sitroena berlingo” pronađen heroin visokog kvaliteta. Postoje sumnje da su uhapšeni bili članovi organizovane kriminalne grupe dilera.

R. I. S. (36) i E. Y. S. (35) su uhapšeni u akciji Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) a, kako kažu u MUP-u, sumnja se da su oni bili deo organizovane grupe koja distribuira veće količine heroina na teritoriji Srbije.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti sprovedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.