U prokupačkoj Bolnici 15 pacijenata, bez novoobolelih u Kuršumliji

Izvor: JužneVesti.com, 13.Avg.2020, 14:20

U prokupačkoj Bolnici 15 pacijenata, bez novoobolelih u Kuršumliji

Od 15 pacijenta koji se nalaze na Infektivnom odeljenju prokupačke Bolnice, kod njih 5 je testiranjem potvrđeno da su pozitivni, dok se ostali nalaze sa simptomima koji upućuju na infekciju koronom, ali bez zvaničnih potvrda. Broj smeštenih pacijenata u ovoj ustanovi je za poslednja 24 sata manji za 2.

Smanjen je i broj pacijenata koji se javljaju u Kovid ambulantu Doma zdravlja u Prokuplju, gde se za prethodna 24 sata javio 31 pacijent, od kojih je 1 sa simptomima poslat u >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Bolnicu, dok su ostali nakon propisane terapije lekara poslati na kućno lečenje.

Svi pacijenti koji su smešteni u Bolnici su sa srednje teškom kliničkom slikom, dok se na kiseoniku nalaze 3 osobe.

U kuršumlijskom Domu zdravlja za prethodna 2 dana testirano je 17 osoba koje su imale simptome korone, ali su testovi pokazali da nijedan od njih nije pozitivan.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.