U prevrtanju teretnog vozila u Crnoj Travi poginula jedna osoba

Izvor: JužneVesti.com, 04.Maj.2023, 18:11

U prevrtanju teretnog vozila u Crnoj Travi poginula jedna osoba

U prevrtanju specijalizovanog teretnog vozila koje se dogodilo danas oko 13 sati u blizini Crne Trave poginula je jedna osoba, potvrđeno je Južnim vestima u policiji.

U saobraćajnoj nesreći, kako navode iz polije, povređena je još jedna osoba koja je odmah prevezena u leskovačku Bolnicu.

Dodaju i da je policija na mestu događaja izvršila uviđaj, kao i da se utvrđuju okolnosti koje su dovele do nesreće.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Usled prevrtanja kamiona poginuo suvozač na Vlasini

Izvor: OkRadio.rs, 05.Maj.2023, 09:55

U prevrtanju teretnog vozila u selu Livađe kod Crne Trave, na licu mesta život je izgubila jedna osoba, a druga je sa lakim povredama prebačena u Opštu bolnicu Leskovac, potvrđeno je Jugmedii u vlasotinačkoj policiji. Reč je o vozilu sa dizalicom, a pored policije, na licu mesta su bile  i specijalne...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.