U požaru kod Svrljiga izgoreli pomoćni objekti i stočna hrana

Izvor: JužneVesti.com, 14.Apr.2021, 12:31

U požaru kod Svrljiga izgoreli pomoćni objekti i stočna hrana

U požaru koji je sinoć oko 22:15 izbio u svrljiškom selu Radmirovac potpuno su izgoreli pomoćni objekti površine oko 350 kvadrata, stočna hrana koja se u njima nalazila, deo mehanizacije, ali zahvaljujući prisebnošću vatrogasaca, kažu očevici, niko nije povređen.

Očevici kažu da su u kući u istom dvorištu bile dve osobe i da je brzom intervencijom vatrogasaca sprečeno da se vatra proširi i na obližnju kuću. Požar je izbio oko 22:15; foto: A. K.

Deo >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << mehanizacije je spašen, izguran je traktor, nekoliko grla stoke je odmah izvedeno, ali šta je sve izgorelo tek ćemo da vidimo - pričaju meštani.

U policiji kažu za Južne vesti da je uviđaj u toku i da će tek nakon završetka biti poznato šta je sve vatra uništila, ali i šta je izazvalo požar u domaćinstvu u selu Radmirovac.

Požar je izbio oko 22:15; foto: A. K.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.