U pirotskoj policiji još duže radno vreme zbog zamene dokumenata

Izvor: JužneVesti.com, 05.Jan.2017, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U pirotskoj policiji još duže radno vreme zbog zamene dokumenata

Zbog toga što nisu svi građani zamenili stare lične karte, za šta je krajnji rok bio 31. decembar 2016, šalteri u Policijskoj upravi u Pirotu radiće još duže nego što su do sada.

Od danas će svakog radnog dana i vikendom šalteri biti otvoreni od 7 do 21 sat, saopštili su iz pirotske policije.

Radno vreme smo prvo produžili do 18:30, a sada do 21 sat, a uveli smo i rad vikendom kako bismo svim građanima omogućili da ostvare svoje zakonsko pravo i zamene >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << staru ličnu kartu – kazala je portparol policije Olivera Milić.

Ona dodaje da građani mogu u Policijskoj upravi da zakazuju termine za predaju zahteva, kako ne bi čekali po nekoliko sati ispred šaltera.

Da stariji građani ne bi čekali po 2 do 3 sata uveli smo zakazivanja koja su i dalje moguća. Tako u predviđenom terminu građani dođu, zadrže se 5 do 10 minuta, koliko je neophodno za proceduru – dodaje.

Novo radno vreme šaltera, dodaje, važiće do daljnjeg.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.