U paklici cigareta skrivao kokain

Izvor: JužneVesti.com, 16.Jan.2020, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U paklici cigareta skrivao kokain

Pokušaj krijumčarenja 17 grama kokaina u specijalnim ampulama, sprečili su carinici na Graničnom prelazu Gradina, a 42-godišnjak kod kog je droga pronađena, predat je policiji u dalju nadležnost.

Droga je otkrivena prilikom detaljne kontrole "bmw"-a nemačkih registracija, nakon što je troje putnika tvrdilo da nemaju šta da prijave za carinu.

Utvrđeno je da 42-godišnji nemački državljanin u džepu od jakne nosi kutiju cigareta ispunjenu ampulama kokaina. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Potom su carinici među njegovim stvarima u torbi, u džepu jednih pantalona, zatekli još 2 kesice sa istim sadržajem - kažu u Upravi carina.

Merenjem je ustanovljeno da se radi o ukupno 17 grama droge, a muškarac kod kog je kokain pronađen pravdao se da je ona namenjena za ličnu upotrebu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.