Izvor: JUGpress.com, 11.Maj.2021, 09:31

U niškoj predškolskoj ustanovi”Pčelica” 130 osoba potpisalo ugovore na neodređeno vreme

NIŠ

U Oficirskom domu u Nišu održana je ceremonija potpisivanja ugovora za rad na neodređeno vreme u JPU “Pčelica” Niš. Među njima je 75 vaspitača od kojih su pojedini radili i desetak godina na određeno vreme. Javna predškolska ustanova „Pčelica“ tim povodom ogranizovala je svečanu dodelu ugovora.

                 Na ceremoniji uručenja ugovora zaposlenima se obratila direktorica ustanove Svetlana Mitić.

                  „Danas >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << je veliki dan za našu ustanovu. Među ovim ljudima ovde su i zaposleni koji su oko 15 godina radili na određeno. To su sve vredni ljudi, spremni da učine sve za dečji osmeh i zagrljaj. Veoma sam ponosna i srećna koliko i oni. Ovo je veliki preokret u radu naše ustanove, sada će funkcionisanje biti lakše.Hvala im što su bili ovako strpljivi i želim im puno uspeha u daljoj karijeri“, završila je obraćanje direktorica pre uručenja ugovora.

                Neki od zaposlenih su ugovor dobili od gradonačelnice Niša Dragane Sotirovski koja je u prisustvu gradskog većnika Nenada Stankovića prisustvovala ceremoniji i čestitala zaposlenima.

Najavila je otvaranje još nekoliko vrtića u skorije vreme.

                   Deset godina unazad u „Pčelici“ nije bilo velikog konkursa za prijem radnika na neodređeno radno vreme. Zato je ovo, kako su mnogi rekli, istorijski trenutak ne samo za njih već i za ustanovu.

                     U ime vaspitača dobrodošlicu je kolegama poželela Marija Stojanović, odgovorno lice vrtića „ Bambi“. „ Neka vas ne pamte kao nužno zlo, već kao prvu sigurnost, prvog prijatelja, sa toplinom oko srca i setom u duši“, rekla je Marija i poželela radni vek ispunjen smehom i dobrom energijom.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.