U nedelju čišćenje Vlasine

Izvor: JužneVesti.com, 21.Avg.2020, 12:52

U nedelju čišćenje Vlasine

Na dve lokacije na Vlasini u nedelju, 23. avgusta od 10 sati biće organizovana akcija čišćenja u kojoj će učestvovati članovi Udruženja “Čuvari Vlasine” i svi zainteresovani koji žele da njihovo okruženje bude lepše i čistije.

Čistiće se deo Velikog zaliva i ostrvo Drugi del; foto: D. T. Još jedna turistička sezona se bliži kraju, navode iz Udruženja, a s obzirom na to da je Vlasina bila nikad posećenija ima i mnogo smeća.

Čistimo deo Velikog >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << zaliva i ostrvo Drugi del. Plan je da čamcima dođemo do odredišta. Okupljanje i polazak volontera i članova Udruženja je u 9:30 sa sledećih punktova: Stena, Hotelska plaža, Ulazna građevina - navode iz Udruženja.

Dodaju da su dobrodošli svi ljubitelji Vlasine, kao i da je poželjno da se ponesu gumene čizme.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.