U kombiju švercovali garderobu, trpezarijski sto i bicikl

Izvor: JužneVesti.com, 13.Avg.2020, 11:35

U kombiju švercovali garderobu, trpezarijski sto i bicikl

Pokušaj krijumčarenja trpezarijskog stola, stolica, preko 80 komada garderobe, patika i jednog bicikla sprečili su carinici u sredu, 12. avgusta na Graničnom prelazu Gradina u kombiju koji se uputio ka Nemačkoj. Neprijavljena roba nalazila se u kombiju pored ličnog prtljaga.

Neprijavljena roba je, navodi se, zadržana do okončanja prekršajnog postupka pred nadležnim sudom; foto; Uprava carina Kako navode iz Uprave carina, u kombiju je bilo 8 putnika koji su rekli da, sem >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ličnih stvari, nema šta da se prijavi.

Carinici su među torbama sa ličnim stvarima pronašli nov trpezarijski sto “versaće” sa šest stolica, dve rolo zavese iste robne marke, preko 80 različitih delova garderobe - farmerica, pantalano, bermuda, mantila, haljina, trenerki i majica, sa oznakama poznatih robnih marki “filip plejn”, “emporio armani”, “fendi”, “luj viton” i drugih - saopštavaju iz Uprave carina.

Pored toga, u delu za prtljag našlo se i 24 para patika, pa čak i jedan bicikl.

Neprijavljena roba je, navodi se, zadržana do okončanja prekršajnog postupka pred nadležnim sudom.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Zaputili se u Nemačku sa punim kombijem krijumčarene robe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Avg.2020

Carinici su na prelazu Gradina na ulasku u Srbiju u putničkom kombiju kojim je osam državljana Bugarske putovalo ka Nemačkoj, našli i zaplenili neprijavljeni trpezarijski sto sa šest stolica, garderobu, patike, kao i jedan bicikl, saopštila je danas Uprava carina...Zaplenjen je, kako se navodi,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.