Izvor: JUGpress.com, 02.Nov.2020, 19:21

U kombiiju iz Đakovice pronađena droga

BATROVCI

Carinici su, u saradnji sa policijom, na prelazu Batrovci tokom vikenda sprečili pokušaj krijumčarenja marihuane.

Četiri paketa marihuane, ukupne težine 2,2 kilograma, koje je vozač sakrio u klima uređaj kombija otkrivena su oko podneva 31. oktobra 2020. godine.

Pokušaj krijumčarenja droge otkriven je nakon pasoške kontrole, kada su pripadnici granične policije vozilo izdvojili za detaljan pregled.

Tokom detaljne kontrole kombija koji >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << je saobraćao na liniji Đakovica – Lozana, carinici i policajci su u otvoru na plafonu kombija, koji je namenjen za klima uređaj, pronašli skrivena četiri paketa droge.

Kombijem je upravljao 44-godišnji vozač sa AP KiM, dok su u vozilu bila još tri vozača i jedna putnica, svi albanske nacionalnosti.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.