U dva sletanja sa kolovoza povređene dve osobe

Izvor: juGmedia, 20.Jun.2017, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U dva sletanja sa kolovoza povređene dve osobe

Devojka (21) i muškarac (43) lakše su povređeni u dva sletanja vozila sa kolovoza koja su se tokom proteklog dana i noći dogodila na području grada Niša, izjavili su u Hitnoj pomoći u Nišu.

Prema rečima lekara devojka je povredjena prilikom sletanja vozila i udaranja u objekat pored puta u selu Donji Matejevac, a muškarac jer povredjen pošto je vozilom udario u zaštitnu ogradu pored Elektronske industrije.

Nezgoda u kojoj je devojka povredjena, dogodila >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << se nešto pre 13 časova, a muškarac je povredjen u udesu koji se dogodio sinoć oko 23.

Hitna pomoć u Nišu juče je ukazala pomoć i motociklisti (48) koji je povredjen prilikom sudara sa automobilom na raskrsnici Pribojske i Visočke ulice.

Motocklista je u ovom udesu lakše povredjen,  prebačen je u Klinički centar Niš na dalje lečenje.

Biljana Ljubisavljević

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.