U asfaltiranje 4 seoske ulice uloženo oko 5,1 milion dinara

Izvor: juGmedia, 23.Nov.2016, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U asfaltiranje 4 seoske ulice uloženo oko 5,1 milion dinara

VLASOTINCE – U poslednja dva meseca vlasotinačka lokalna samouprava asfaltirala je 4 ulice u selima Šišava, Batulovce i Stajkovce, u ukupnoj dužini od 882 metra, a investicija je bila vredna oko 5 miliona i 100 hiljada dinara.

Ulica_Stajkovce

Zamenik predsednika opštine Boško Stančić kaže da se time završava građevinska sezona i realizacija plana asfaltiranja ulica u seoskim mesnim zajednicima, a nastaviće se početkom naredne godine.

Obale >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << reke Šišavice bile su danas prepune smeća, ali je opštinski većnik Dejan Todorović rekao da će se organizovati akcija čišćenja

Kod izrade ulica vodili smo računa da rešimo i odvodnjavanje atmosferske vode tako što smo u Šišavi uradili kanal, u Stajkovcu je rađena rigola i polurigola od asfalta“, obajšanjava Stančić.

Preostalo je, kaže, da se do kraja sezone završe Metalska i deo Vlasinske ulice na periferiji Vlasotinca.

Istovremeno, krpljene su udarne rupe u okviru letnjeg održavanja puteva u mesnim zajednicama Gložane, Ladovica i Konopnica, a toku su pripreme za zimsko održavanje puteva.

Ulaz u Batulovce

U Batulovcu je, na samom ulazu u selo, presvučen asfalt u dužini od 500 metara, u Šišavi ulica od 270, a u Stajkovcu dve ulice od 76 i 36 metara.

Inače, stari most preko Vlasine u Konopnici ruiniran je i, prema preporukama nadležnih institucija, nesiguran za odvijanje saobraćaja. Premijer Aleksandar Vučić nedavno je obećao 50 miliona dinara za njegovu rekonstrukciju.

Konopnica_most

Milica Ivanović

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

“ Vodovod i kanalizacija “ ulaže milione u mreže po selima

Izvor: juGmedia, 24.Nov.2016, 18:16

PIROT – Ekipe JP “Vodovod i kanalizacija“ poslednjih meseci rade na zameni vodovodne mreže u selima Trnjana, Jovanovac i Poljska Ržana, gde su ugradjeni i regulatori pritiska, u šta je uloženo 2,5 miliona dinara, kaže za Jugmedia direktor JP “Vodovod i kanalizacija“ Zoran Nikolić...“U...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.