U akciji Svi u prirodu izlet do Ribarske banje

Izvor: JužneVesti.com, 03.Avg.2015, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U akciji "Svi u prirodu" izlet do Ribarske banje

Organizovanim odlaskom u Ribarsku banju na obroncima Velikog Jastrepca u nedelju 9. avgusta biće nastavljena akcija "Svi u prirodu".

Kako kažu organizatori iz Saveza za rekreativni sport Niša, mesto se po regresiranoj ceni od 600 dinara može rezervisati u Turističkoj organizaciji Niša na ulazu u Tvrđavu radnim danima od 8 do 19 sati.

Izletnici će do banje poći u 7 sati sa parkinga kod Tvrđavskog mosta, a zainteresovani za dodatne informacije mogu pozvati broj >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << telefona 018/250-222.

Ribarska banja važi za oazu čistog jastrebačkog vazduha, zdrave hrane i lekovitih termalnih izvora.

Ime je, kako piše na sajtu ribarskabanja.rs. dobila po ribarima koji su na ovim izvorima pecali pastrmku izuzetnog kvaliteta za potrebe dvora kneza Lazara.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.