Izvor: JUGpress.com, 19.Jan.2021, 18:46

U Vlasotincu voda ispravna za piće i pripremu hrane

VLASOTINCE

Voda iz vlasotinačkog “Vodovoda”  može se koristiti za piće i pripremu hrane  u skladu sa odredbama Pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće, a na osnovu analiza Zavoda za javno zdravlje Leksovac, saopštavaju u ovom preduzeću.

Zavod je u tri dana uzeo ukupno 19 uzoraka površinske, prerađene vode na postrojenju  I vode iz distributivne mreže I svi su fizičko-hemisjki I bakteriološki ispravni, pokazuju analize.

Zbog sanacije kvara >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << na vodovodnoj mreži u ul. Milke Dimanić, dana 19.01.2021.godine, uperiodu od 10 00 do 12 30 časova, doći će do prekida u isporuci vode u sledećim ulicama:Milke Dimanić, Koste Katića, Drvarska, Solunskih boraca, Branka Miljkovića, MarkaKraljevića, Stevana Jakovljevića i 22.decembra.

Ostali korisnici imaće uredno vodosnabdevanje.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.