U Vlasotincu stabilna epidemiološka situacija, poslednji zaraženi registrovan pre 11 dana

Izvor: JužneVesti.com, 20.Okt.2020, 14:46

U Vlasotincu stabilna epidemiološka situacija, poslednji zaraženi registrovan pre 11 dana

Epidemiološka situacija na području vlasotinačke opštine je relativno mirna, ali nesigurna, ocena je Štaba za vanredne situacije. Domu zdravlja dnevno se u proseku javi desetak pacijenata sa simptomima respiratornih infekcija, a poslednji pozitivan pacijent registrovan je pre 11 dana.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Preporuke Štaba za vanredne situacije u Vlasotincu

Izvor: JUGpress.com, 20.Okt.2020

VLASOTINCE..Epidemiološka situacija na području vlasotinačke opštine je relativno mirna, ali nesigurna, ocenili su članovi Štaba za vanredne situacije.Domu zdravlja dnevno se u proseku javi desetak pacijenata sa simptomima respiratornih infekcija. Poslednji pozitivam pacijent registrovan je pre...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.