U Vlasotincu raščišćavanje po prioritetima

Izvor: JUGpress.com, 26.Feb.2018, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Vlasotincu raščišćavanje po prioritetima

Mašine preduzeća AB kop, koje su u Vlasotincu zadužene za zimsko održavanje puteva, od jutros čiste po prioritetima. U gradu raščišćavaju prilaze javnim mestima i ustanovama, kao što su Dom zdravlja, škole, vrtići, crkva i groblje.

-Putni pravci Kukavica, Ladovica i Gložane su prohodni, a kamioni raščišćavaju u pravcu Donje Lopušnje, Lipovice i Dadinca. Grejder je poslat u Konopnicu i Batulovce, a utovarna lopata u pravcu Brezovice i Ravnog Dela gde od jutros ima dva >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << smrtna slučaja i gde je nužno što pre osposobiti put – kaže nadzorni organ opštine Vlasotince za zimsko održavanje puteva Miroslav Ranđelović.

Treći smrtni slučaj je jutros prijavljen u Konopnici, ali je tu reč o ravničarskom mestu gde je prilaz mašinama lakši. Ranđelović dodaje da za ovaj snežni talas, koji je, kako kaže, peti od decembra, ima dovoljnih količina soli i rizle.

Snežne padavine i ledeni dani, kako su meteorolozi najavili, trebalo bi da traju do srede.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.