Izvor: JUGpress.com, 04.Mar.2019, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Vlasotincu otvorena izložba “Made in Srbija” Zorana Anđelkovića Keca

VLASOTINCE

U skladu sa Protokolom o saradnji, kojeg su 2017. godine potpisale varvarinska i vlasotinačka biblioteka, a u cilju svestranije i bliže saradnje, u vlasotinačkoj Galeriji otvorena je izložba slika jednog od najpoznatijih srpskih slikara naivaca Zorana Anđelkovića Keca.

“Nazvana ,,Made in Srbija” izložba govori, damarom umetnika, o nama i našoj Srbiji kakava je danas – kazao je, između ostalog, na otvaranju Goran Ćeličanin, direktor varvarinske biblioteke.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << />
Zoran Anđelković Kec se je zahvalio na prijemu i dobrom odzivu publike, prepuštajući da slike govore umesto njega.

Pozdravljajući drage goste i, kako je rekao, „sada već prijatelje“ Srba Takić, direktor naše biblioteke, najavio je da će do kraja marta biti organizovana uzvratna poseta, i to sa izložbom vlasotnačkog vajara Miloša Šarića „Život u sekiri“.

Pre završetka zvaničkog dela programa reč su dobili i pesnici. Predstavio se najpre Slavoljub Jovanović Kumana, pesnik i aforističar iz Varvarina, dok je boje zavičajnog pesništva branio Srba Takić.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.