U Vlasotincu obeležen Dan opštine

Izvor: juGmedia, 10.Okt.2013, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Vlasotincu obeležen Dan opštine

VLASOTINCE – Vlasotince je moderna varošica koja teži stalnom razvoju, čak i kada su okolnosti izuzetno teške, ocenio je Nebojša Stojanović, predsednik ove opštine koja je danas obeležila svoj dan.

Pozdravljajući zvanice i goste, Stojanović je kazao da rukovodstvo u proteklih godinu dana nje sedelo skrštenih ruku i jadikovalo nad krizom, već je odgovaralo na izazove.

“Danas se uspeh jedne vlasti meri, pre svega, brojem novootvorenih radnih mesta u fabrikama. >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Vlasotince ima tu privilegiju da investitori žele da u njemu otvaraju fabrike. Novi zahtevi naših partnera iz Elrada i Grunera za dodatnim prostorom, na kome će nići novi pogonu, pokazuju da su oni u našoj sredini prepoznali dobro poslovno okruženje”, kazao je prvi čovek vlasotinačke opštine.

Planovi za budućnost sadržani su u tri reči – želja za napretkom, dodao je predsednik Stojanović, zahvalivši se svojim saradnicima na zalaganju, ali i opoziciji na dobronamernim kritikama.

(Kraj) mil

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.