Izvor: JUGpress.com, 04.Jan.2023, 22:30

U Vlasotincu asfaltiraju ulicu oko bandere

VLASOTINCE

U Vlasotincu asfaltiraju ulicu oko bandere i time se hvale!

Ako ne verujete nama, pogledajte fotografije .

A u zvaničnom saopštenju iz kabineta predsednika opštine piše sledeće: “Prvog radnog dana nove godine, u Vlasotincu su nastavljeni radovi na asfaltiranju puteva i ulica. Prvi sloj asfalta postavljen je u ulici Mihajla Pupina, sutra sledi habajući sloj.

-Ovo je druga od 11 ulica i puteva, koje asfaltiramo u okviru programa koji traje >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << do 2024.godine. Dužina ulice je 190 metara, a širina kolovoza sedam metara. Nastavićemo sa pripremnim radovima i asfaltiranjem sve dok vremenske prilike do dozvoljavaju – kaže predsednik opštine Bratislav Petrović.

Radove izvodi preduzeće AB kop”.

Inače, ovo preduzeće je poznato i po izvođenju radova na asfaltiranju ulica u Leskovcu na kojima se, poskle manje kišice, obavezno naprave jezerca vode.

2

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

U ovom srpskom gradu asfaltiraju ulicu oko bandere i time se hvale (FOTO)

Izvor: Luftika.rs, 05.Jan.2023, 14:59

Da svašta možemo videti od naših političkih predstavnika i „njhovih“ izvođaća radova dokaz je i slika iz Vlasotinca. U ovom gradu asfaltiraju ulicu oko bandere i time se hvale!. Ako ne verujete nama, pogledajte fotografije .. A u zvaničnom saopštenju iz kabineta predsednika opštine piše...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.