U Svrljigu počinje najstariji turnir u malom fudbalu u Srbiji

Izvor: JužneVesti.com, 28.Jun.2016, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Svrljigu počinje najstariji turnir u malom fudbalu u Srbiji

Utakmicom ženskih ekipa ŽFK Mašinac i ŽFK Knjaževac od 20:20, večeras u Svrljigu počinje jubilarni 60. Vidovdanski turnir u malom fudbalu.

Za titulu najboljeg takmičiće se narednih skoro mesec dana pod reflektorima na Sportskom centru „Pastirište“ ekipe u kategoriji seoniora, mesnih zajednica, kadeta, pionira i petlića.

Glavna nagrada za seniorsku konkurenciju iznosi 300.000 dinara, drugoplasiranoj ekipi pripašće 120.000, a >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << trećeplasiranoj 80.000 dinara. Najboljoj svrljiškoj ekipi biće uručen vaučer u visini od 70.000 dinara.

U konkurenciji mesnih zajednica prva nagrada iznosi 40.000 dinara, druga 20.000 i treća 10.000 dinara.

Ovogodišnji “Vidovdanski turnir” u Svrljigu prate mnoge novine, a jedna od njih je i to da će se pobednik iz seniorske konkurencije automatski kvalifikovati na takmičenje “Jelen Kup - Veliko finale“ u Beogradu, među 16 najboljih ekipa iz cele Srbije.

“Jelen Kup - Veliko finale“ kao jedan od sponzora, tokom trajanja “Vidovdanskog turnira“ organizovaće mnoge zabavne aktivnosti, a priliku da učestvuju imaće i svi posetioci turnira.

Novina je i da će ove godine informacije, saopštenja i obaveštenja prenositi i mediji “Sos“, “Arena sport“, kao i lokalni i drugi regionalni mediji.

Pokrovitelj turnira je Opština Svrljig, a organizator Centar za turizam, kulturu i sport Svrljig.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Kiša odložila početak "Vidovdanskog turnira“ u Svrljigu

Izvor: JužneVesti.com, 29.Jun.2016, 14:12

Zbog kiše i lošeg vremena, organizatori svrljiškog turnira u malom fudbalu čije je otvaranje bilo najavljeno za utorak, odložili su svečano otvaranje, pa će najstariji turnir u Srbiji početi večeras od 20:20 na Sportskom centru „Pastirište“...Kako je ranije najavljeno, raspored utakmica...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.