U Svrljigu počinje 9. Božićni festival

Izvor: JužneVesti.com, 23.Dec.2016, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Svrljigu počinje 9. Božićni festival

Koncerti, aukcijske prodaje radova, predstave, sportski dani, ali i Božićni vašar obeležiće ovogodišnji, 9. Božićni festival koji se od 23. decembra do 8. januara održava u Svrljigu.

Festival počinje koncertom Penthaus benda večeras (23. decembar) od 23 sata u kafeu “Tref”, a cena ulaznice je 150 dinara.

Već u subotu, 24. decembra u velikoj sali Centra za turizam, kulturu i sport od 18 sati nastupiće igrači KUD-a Svrljig,
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<
Besplatna predstava “Luckasti klovnovi” Amaterskog pozorišta iz Rače na programu je u nedelju, 25. decembra u 11 sati, takođe u sali CTKS-a, zatim od 12 sati mališani, uz pomoć Deda Mraza, kite veliku jelku u centru Svrljiga, a od 20 sati održava se “kafansko veče” u kafani “Kutak”.

Nakon novogodišnje pauze, Festival se nastavlja 3. januara predstavom “Svrljiška zavrzlama” od 17 sati u sali CTKS-a, pa onda i žurkom i maskenbalom od 23 sata u kafeu “Zanzibar”.

Književno veče i razmena knjiga održavaju se 4. januara od 18 sati u Biblioteci “Gordana Todorović”, a od 23 sata u kafeu “Tref” nastupiće “Dolče Vita bend”. Cena ulaznice je 150 dinara.

Zajednički nastup KUD-a “Beloinje” i “Prekonoga” održaće se 5. januara od 18 sati u sali CTKS-a.

Novina ovogodišnjeg Festivala je da se po prvi put organizuje Božićni vašar i to 6. januara, a istog dana od 14 sati u gradskom parku nastupiće igračka grupa “USB”.

Poslednjeg dana Festivala, 8. januara se najpre održava licitacija radova u sali Skupštine od 16 sati, zatim sportsko veče u CTKS-u od 18 sati, sat kasnije Festival će biti zatvoren nastupom Milice Mladenović, takođe u sali Centra za turizam, kulturu i sport.

Sva prikupljena sredstva sa ovog Festivala biće uplaćena u humanitarne svrhe.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.