Izvor: JUGpress.com, 10.Jul.2020, 12:33

U Surdulici na vlasti samo SPS

SURDULICA

Na konstitutivnoj sednici Skupštine opštine Surdulice danas su verifikovani mandati 35 odbornika, a za predsednika opštinskog parlamenta izabran je Zoran Mitić, Aleksandra Popović je reizabrana za predsednicu opštine, saopšteno ej iz opštien Surdulica.

Mitić će na toj poziciji zameniti Novicu Tončeva.

Funkciju zamenika predsednika opštine Surdulica obavljaće Miloš Radoičić, a funkciju zamenika predsednika Skupštine opštine Surdulica Dragan >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Kitanović.

Na konstitutivnoj sednici Skupštine opštine Surdulica izabrano je i novo Opštinsko veće.

Sve funkcije su pripale Socijalističkoj partiji Srbije koja je na nedavnim izborima osvojila 18 odborničkih mesta.

Odbornici SPS Surdulice su simbolično prepešačili put od 3 km do Zadružnog doma u selu Alakince gde je održana konstitutivna sednica.

„SPS Surdulica će nataviti da govori svojim delima, realizovanim projektima i da kontinuiranim stvaranjem prilika za lepši i bolji život svih građana Surdulice, opravda poverenje koje nam je ukazano na lokalnim izborima. Sa dokazanim i kvalitetnim, ali i sa novim  mladim i  ambicioznim ljudima i  jasnim razvojnim programom, spremni smo da damo svoj maksiumum i iskoristimo sve potencijale koje imamo. Nastavićemo da gradimo našu Surdulicu po meri svih njenih građana. Nastavićemo da radimo i da stvaramo uslove za  rast i razvoj naše opštine. Naš zadatak je da omogućimo svakom pojedincu da živi bolje, da radi više i da se pita” , prenosi se u saopštenju izjava Novice Tončeva, lider surduličkih socijalista, potpredsednik SPS-a i narodni poslanik.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.