U Surdulici gostuje Novi Pazar, za trenera Perišića prekretnica sezone

Izvor: JužneVesti.com, 07.Okt.2022, 10:21

U Surdulici gostuje Novi Pazar, za trenera Perišića prekretnica sezone

Posle propuštene prilike da se sa gostovanja iz Bačke Topole vrate bar sa jednim bodom, fudbaleri Radnika će danas od 17 sati protiv Novog Pazara, po rečima trenera Dragana Perišića, odigrati možda i najavažniju utakmicu za dalji razvoj sezone.

Iako drže fenjer tabele sa svega 4 osvojena boda, šef stručnog štaba ekipe iz Surdulice bio je zadovoljan kako je njegova ekipa igrala protiv favorizovanog TSC-a, pa se nada da će njegov tim ponoviti partiju, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << te da će ih konačno i sreća malo pogledati.

Mislim da je ovo odlučujući trenutak za nas šta će nas očekivati u narednom periodu. Apsolutno sam ubeđen da sve zavisi od nas, imamo kvalitet koji smo pokazali na terenu, ali ne i na tabeli. Faktor sreće nije na našoj strani, ali moramo da ga zaslužimo zalaganjem i pozitivom. Svi igrači su spremni, imamo neka dva pitanja što se tiče našeg tima i igrača koji će zaigrati. Tu odluku ćemo doneti pred utakmicu - kaže Perišić.

Protivnik neće biti nimalo lak, jer u Surdulicu stiže Novi Pazar, najveće iznenađenje Superlige i tim koji se sa Partizanom trenutno nalazi na deobi 4. mesta.

Oni beleže dobre rezultat ove sezone, odlikuje ih agresivnost i visok presing na loptu i brza tranzicija jer imaju puno igrača koji mogu vrlo brzo da dođu do naše trećine terena. Smatram da će ovo biti jedna takmičarska utakmica koju će odlučiti detalji. Koncentracija i maksimum na terenu garantuje pozitivan rezultat, ali i da posle toga uđemo u jednu seriju dobrih rezultat i sebi mnogo olakšamo - završio je Perišić.

Dva tima su prošle sezone čak tri puta odmerila snage, a ekipa iz Surdulice je slavila na dva, dok je jedan susret završen nerešenim rezultatom.

Utakmicu između Radnika i Novog Pazara sudiće Pavle Tomić, dok će u VAR sobi sedeti Lazar Lukić.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.