Izvor: JUGpress.com, 19.Maj.2019, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Surdulici Radnik dočekuje Mačvu iz Šapca

SURDULICA

Ovogodišnje prvenstvo se završava danas, u nedelju, a surdulički superligaš poslednju utakmicu ove sezone igra na domaćem terenu idočekuje ekipu Mačve iz Šapca.

Skor dveju ekipa nerešen, 2:2 (0:1 u Surdulici, 1:2 u Šapcu). Rasterećeni rezultata i pozicioniranja na tabeli u meč koji ništa ne rešava postava Radnika ulazi ipak ofanzivno i pred svojom publikom planira da se predstavi u najboljem svetlu kao i u svim prilikama dosadašnjih domaćih prvenstvenih >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << utakmica.

Trener Radnika Milan Milanović ni malo ne razmišlja o nekom poslednjem razigravanju ekipe, naprotiv, izričit je u tome da, iako neće biti nešto prevelikog takmičarskog žara igraće se napadački:

“Mislim da ćemo obraćati pažnju više na napad nego na odbranu, što nam je i bio cilj u celoj sezoni, ali ipak je takmičenje takmičenje.Što se tog takmičarskog izazova tiče ne postoji ni kod nas ni kod gostiju. Podsećamo da smo se obezbedili još pre nekoliko kola i mislim da ćemo imati jednu lepu utakmicu, da će biti opuštenija. Sa druge strane nije nam cilj da tek izađemo na teren tek tako već nam je želja da pobedimo što će nam značiti da ostanemo deveti, ili prvi u Plej autu “, dodaje Milanović.



Uprava kluba iz Surdulice odlučila je da za poslednji ovosezonski meč svoje navijače časti besplatnim ulazom. Početak utakmice je u 19 časova, a kapije Gradskog stadiona u Surdulici biće otvorene sat i po pre meča.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.