U Nišu zaplenjeno 20 kilograma marihuane

Izvor: JUGpress.com, 14.Apr.2017, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Nišu zaplenjeno 20 kilograma marihuane

NIŠ

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, zaplenili su više od 20 kilograma marihuane i uhapsili B.G. (1979) iz tog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

B.G. je, kako se sumnja, u periodu od novembra 2016. do aprila 2017. godine, u porodičnoj kući i stanu, na dve različite lokacije u Nišu, instalirao dve laboratorije za proizvodnju  „marihuana“.

Pretresom >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << porodične kuće osumnjičenog, policija je pronašla improvizovanu laboratoriju, u kojoj se nalazio jedan boks od platna sa tri lampe, tri transformatora, jednim filterom, jednim izduvnim ventilatorom nalik na aspirator, jednim običnim ventilatorom, jednim tajmerom i jednim termometrom.

U stanu osumnjičenog, policija je  pronašla laboratoriju sa dva improvizovana boksa od platna u kome su se nalazile dve lampe, dva transformatora, jedan filter, jedan izduvni ventilator, jedan tajmer, dve rezervne lampe i jedan termometar.

Policija je, u obe laboratorije, pronašla ukupno 20 kilograma i 13 grama marihuane, od toga 18 kilograma i 100 grama sirove marihuane (80 biljaka) i kilogram i 900 grama suve marihuane, koja je bila spakovana u sedam paketa, kao i jednu vagicu za precizno merenje.

Sumnja se da je pronađena droga bila namenjena daljoj uličnoj prodaji.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, B.G. je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden tužiocu.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.