U Nišu za doček 5,5 miliona, sviraju Van Gog i Dejan Petrović bend

Izvor: JUGpress.com, 30.Dec.2017, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Nišu za doček 5,5 miliona, sviraju Van Gog i Dejan Petrović bend

NIŠ

Dejan Petrović Big bend i poznati rok sastav Van Gog sviraće u novogodišnjoj noći u Nišu – potvrdili su u na konferenciji za novinare u Medija centru direktor Niškog kulturnog centra Srđan Savić I Stevan Živković iz Kancelarije za mlade. Biće, po tradiciji vatromet a celokupna organizacija koštaće oko pet ipo miliona dinara .

„To su sve budžetska sredstva, nema sponzorskih i donatorskih sredstava. To su sredstva koja su bila predviđena budžetom Niškog >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << kulturnog centra za  Novogodišnji doček. Nekada se dešavalo ranije da nema jasno predviđenih sredstava za Novu godinu, zbog toga što nikad ne možete biti sigurni kojim sredstvima raspolažete, s obzirom da cene izvođača variraju, kao i određene tehničke usluge“, rekao je Savić.

Novogodišnji program počinje 31. decembra u 22 sata, kada će nastupiti „Dejan Petrović big bend“, a u 23.30 sledi nastup rok grupe „Van Gog“. Program će trajati do dva posle ponoći.

Organizaciju dočeka pomogla je i Kancelarija za mlade Grada Niša koja je  zaslužna za dolazak Dejana Petrovića,.

“ Kancelarija za mlade je obezbedila besplatan koncert Dejana Petrovića Big benda. Svi unamo da je Kancelarija za mlade organizovala I povodom Međunarodnog dana mladih koncert I to je proteklo u veoma lepom I blistavom nivou” rekao je  Stevan Živkovića.

Zbog dočeka Nove godine ulice Vožda Karađorđa i Generala Milojka Lešjanina, od raskrsnice kod suda do raskrsnice kod  Ureda biće zatvorene 31. decembra u 20 sati. Tonske probe učesnika počeće u  19 ,00 sati I trajaće do 21,00 sata. Zabrana saobraćaja trajaće , zboz raščišćavanja I rada komunalnih preduzeća  do šest ujutru 1. januara.

Montaža bine  je već počela.

Doček Nove godine organizuje se u centru grada , na Trgu Kralja Milana. Organizatori najavljuju i veliki broj policajaca kao i ekipe Hitne pomoći.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.