U Nišu večeras karavan “Moja Srbija”

Izvor: JUGpress.com, 16.Jun.2017, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Nišu večeras karavan “Moja Srbija”

NIŠ

Sve je spremno na Trgu kralja Milana, u centru Niša za svečano otvaranje I prezentaciju turističkog karavana “Moja Srbija”. Ova priredba deo je istoimene kampanje Turističke organizacije Srbije koja se nakon uspeha u 2015. i 2016. godini, nastavlja  i ove godine. Osnovna ideja karavana je upoznavanje građana sa turističkom ponudom naše regije, ali je to ujedno i prilika da se domaći gosti pozovu da svoj odmor provedu u Srbiji.

Grad Niš  se danas , pored Beograda, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Novog Sada i Čačka,  našao u ulozi domaćina. Gradovi domaćini i lokalne turističke organizacije našeg regiona će zajedno predstaviti karakterističnu ponudu svog kraja.

Niš će predstaviti svoju turističku ponudu, suvenire i turistički promo materijal. Pored toga, biće organizovane različite animacije za posetioce, nagradna igra Turističke organizacije Srbije i kulturno-umetnički i muzički program.

Programom   karavana „Moja Srbija“nakon otvaranja predviđen je nastup Akademskog folklornog ansambl „ORO“ kulturnog centra , potom najava manifestacije Viteški festival – film „Just out“ i Borba vitezova, prezentacija ponude Turističke organizacije Despotovac, nastup Rok benda „Balkanska pravila“, promocija kuršumlijske Gitarijade, nastup KUD Soko iz Sokobanje sa spletom igara iz Ponišavlja čime će najaviti manifestaciju „Zlatne ruke Sokobanje. Za večaras je predviđeno proglašenje pobednika kviza znanja za posetioce „Koliko poznaješ Srbiju“ a u Irish Clovers će se održati  promocija međunaronog džez fetivala „Nišville“.

Danas su na šetalištu prema tvrđavskom mostu umetnici I prooizvođeči suvenira organizovali takozvani šareni sokak sa mnoštvom raznolikog programa umetničkog zanata I rukotvorina.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Kreće promotivni karavan "Vidi Srbiju"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jun.2017, 12:27

Promotivni karavan "Vidi Srbiju", deo istoimene kampanje Turističke organizacije Srbije, nakon uspeha u 2015. i 2016. godini, nastavlja se i ove godine. Pod sloganom " Savršen odmor ti je nadohvat ruke" turistička ponuda Srbije predstavljena je u Nišu, odakle karavan nastavlja put ka Čačku, Novom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.