Izvor: JUGpress.com, 21.Jul.2021, 17:13

U Nišu u 21. veku: Struju će dobiti 35 a bez struje 4.500 domaćinstava

NIŠ

 Gradonačelnica Niša, Dragana Sotirovski, najavila je da će u najskorije vreme biti priključeno prvih 35 korisnika na elektromrežu posle više od 10 godina čekanja.

   “Građani će biti priključeni vrlo brzo. U razgovoru sa direktorom dobila sam informaciju da je 35 ljudi za sada koji će sigurno biti priključeni jer ispunjavaju uslove da se vrati na elektrosistem. Ono što zabrinjava, to je da su mnogi u startu odustali sa tog spiska, jer ne žele da prenesu >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << imovinu na svoje ime. Nekako im je, kažu, lakše da se imovina, nažalost, vodi na pokojnike, zbog izvršitelja, raznih dugova za komunalije, ne samo za struju, za sve ostalo, tako da je to još jedan poražavajući podatak za nas, jer smo želeli da pomognemo, ali naravno na građanima je da izaberu i da vide da li će da se posle mnogo godina vrate na mrežu ili ne”, rekla je Sotirovski.

    Neke procene pokazuju da je bez struje je u Nišu oko 4.500 domaćinstava.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.